Over Ons

Paw Paw

Frouks Trimsalon in een oogopslag

Voor ledere hond is een regelmatig bezoek aan de trimsalon aan teraden. Elke hond heeft vacht-verzorging nodig, ook kruisingen en kortharige honden kunnen erg verharen. Bij Frouk's Trimsalon bent u op het juiste adres!

OverOns OverOns OverOns OverOns
Froukje Timmermans

Wie zit er achter Frouk's Trimsalon.

Ik ben Froukje Timmermans (Frouk) een ik ben 37 jaar. Ik ben geboren in Wijnjewouden en opgegroeid in Heerenveen. En sinds kort woonachtig in het mooie plaatsje De Veenhoop. Waar ik samen woon met mijn man en zoon en 4 honden Opie, Teddy, Bobby en Jax. Ohja en kat Vigo Frouk's Trimsalon is ontstaan door dat ik jaren lang een hondenopvang aan huis had, genaamd Nanny for Dogs. Omdat ik graag een volledige service voor mijn klanten wou aanbieden en hun viervoeters ook fris en fruitig de deur uit te laten gaan, besloot ik in 2017 de studie Hondentrimmen te gaan doen. In september 2019 mocht ik daarvan mijn diploma in ontvangst nemen.

Aanpak

Waarom Froukje Timmermans?

Ondertussen heb ik al heel veel hondjes mogen knippen. Inmiddels ben ik door alle drukte gestopt met de hondenopvang en trim ik alleen nog maar hondjes. Als het om honden gaat heb ik erg veel geduld, ben ik heel liefdevol en geef honden de ruimte om aan mij te wennen en hun vertrouwen te winnen. Zo is het mogelijk om een aantal keren langs te komen voor een gewennings-middagje zodat uw hond mij en de omgeving leert kennen.

Ico

Meer dan 5 jaar ervaring op dit gebied

Ico

Individuele benadering van elk huisdier

Ico

Betaalbare prijzen en kwaliteitsdiensten

Dog
Bone Bone

Vertrouw ons om voor uw huisdier te zorgen en uw huisdier zal gelukkig zijn.

Maak afspraak Tarieven Contact

Dog